Over ons

Wij zijn blij u te kunnen verwelkomen op 777bingo.nl. Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan een populair en spelvriendelijk bingospel in een 'Multi Player' (meerdere spelers) omgeving: u speelt, chat en wint met uw medespelers.

Het spel is eenvoudig en gebruiksvriendelijk ontworpen zodat het u maximaal zal vermaken. Met ons bingo spel hopen wij de vergane glorie van een ouderwets potje bingo in het buurthuis of café in ere te herstellen.

Samen spelen

Wat is leuker dan bingo spelen met familie of bekenden? Wij hebben diverse opties in het spel verwerkt om hen altijd te kunnen ontmoeten. Zo vindt u in iedere speelruimte een 'real- time' overzicht van alle spelers die online zijn en biedt de chatbox u de mogelijkheid gezel- lig met hen te babbelen. Uzelf bent voor uw medespelers herkenbaar door uw eigen, unieke schermnaam. Natuurlijk maakt u ook gemakkelijk nieuwe vrienden: dag of nacht, er zijn altijd vele geest- verwanten online!

Eerlijk en correct

Wij zijn van mening dat het aanbieden van een eerlijk en correct spel de enigste formule is om op langere termijn succesvol te blijven. 777bingo voldoet aan de norm van kwaliteits- vermaak voor volwassenen die plezier beleven aan gaming via internet en zal dit blijven waarmaken.