stap 1 - aanmelden / inloggen
aanmelden/inloggen

Stap-voor-stap start

Zodra u op START klikt zal het spel laden en verschijnt het log-in veld. GEREGISTREERDE spelers loggen hier in met hun gebruikersnaam en wachtwoord.

Als NIET-GEREGISTREERDE speler heeft u twee opties:

1. meespelen als gast. Klik op 'NIEUWE SPELER'. In het scherm dat opent vult u bij 'GASTNAAM' uw zelf verzonnen schermnaam in en klikt vervolgens op 'INLOGGEN';

2. natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw schermnaam meteen al te laten registreren. Klik op 'NU REGISTREREN'.* Registratie is niet verplicht, maar de voordelen zijn groot. Registratie is ook nog mogelijk tijdens het spelen.

*de registratiecode sturen wij u direct na registratie toe per e-mail.


Na het inloggen kiest u een speelruimte. (stap 2)

stap 2 - speelruimte kiezen
speelruimte kiezen

Iedere speelruimte heeft een eigen naam. In iedere speelruimte wordt bingo gespeeld. Het verschil per speelruimte zit bijvoorbeeld in de prijs van het bingolot, de tijd dat het spel loopt, het prijzengeld, het aantal deelnemers, etc.

Hoe leest u dit scherm?

Iedere speelruimte heeft doorlopende speelrondes. Na iedere speelronde volgt een korte pauze. Een spel dat onder- broken is door pauze wordt gemarkeerd met het woord 'SALES' (verkoop). Deze pauzetijd is hét moment om de ruimte te betreden en loten aan te schaffen voor de volgende ronde. Klik hiervoor op de gewenste speelruimte.

(Nb. een spel dat loopt wordt niet met het woord 'SALES', maar met een lila balletje en teller gemarkeerd.)

Nadat u op de speelruimte geklikt heeft opent het speelscherm. (stap 3)

stap 3 - inzetten / spelen / winnen
inzetten/spelen/winnen

Na het kiezen van een speelruimte (stap 2) zal bovenstaand scherm verschijnen. Dit is het speelscherm. U ziet direct of het bingospel onderbroken is voor pauze, of loopt:

a. het spel is onderbroken voor pauze als er rechtsboven in het speelscherm een pauzeklok aftelt. Dit is het moment waarop u bingoloten aan kunt schaffen en in kunt zetten voor de volgende ronde door rechtsonder in het speelscherm op 'CASHIER'* te klikken;

b. er loopt een bingo ronde wanneer er geen pauzeklok, maar een draaiende bingo molen zichtbaar is. Om mee te spelen met de volgende ronde wacht u tot de pauzeklok gaat lopen (zie punt a). Tijdens een ronde die loopt kunt u al wel speeltegoed opwaarderen.

*de 'CASHIER' geeft u een aantal mogelijkheden:

- u klikt op 'PLAY FOR FUN' indien u met gratis bingo loten wilt meespelen. Gratis bingo loten zijn ideaal voor deelnemers die het spel vrijblijvend uit willen proberen, maar leveren geen geldprijzen op;

- u klikt op 'PLAY FOR REAL' voor het kopen van bingo loten. Met loten die u koopt speelt u mee voor echte euro's!

U kunt speeltegoed telefonisch opwaarderen en opwaarderen via de diverse mogelijkheden van internetbankieren

Tot slot gaat u uw loten neerleggen voor het spel. Dit kunt u doen zolang de pauzeklok aftelt. Klik hiervoor op de buttons in het midden van het speelscherm, zoals 'BUY 1' voor het inzetten van gekochte bingo loten en/of 'FUN 1' voor het inzetten van gratis loten.

Zodra de pauzeklok op nul staat start het spel. U heeft 'bingo' indien u alle vakjes van het lila 'PATTERN' (patroon) vol heeft, en/of wanneer u een volle kaart heeft. Gewonnen prijzengeld vindt u terug bij 'GEWONNEN' aan de onderzijde van het speelscherm en wordt uitbetaald door op 'CASHIER' te klikken.

Aanvullende informatie over spelregels en prijzen vindt u hier of klik op de 'INFO'-button linksonder in het speelscherm.