Veiligheid

777bingo beschouwt een veilig en betrouwbaar verloop van het bingospel als een verplichting naar onze deelnemers. Zonder deze factoren zouden wij geen recht van bestaan hebben en zou gaming via internet vrijwel onmogelijk zijn.

Nauwkeurige spelregistratie

Onze geavanceerde software volgt het spelverloop tot in detail. De historie van het spelver- loop is voor ons volledig traceerbaar, alsmede alle financiële handelingen. Wij garanderen u dat speeltegoed en gewonnen prijzen nóóit verloren kunnen gaan bij het uitloggen, of wanneer er iets met uw computer gebeurt. Zodra u zich weer aanmeldt speelt u automatisch verder met al uw tegoeden.

Uw gegevens

Uw gegevens zijn volledig afgeschermd voor gebruik of inzage door derden. Hiervoor passen wij diverse beveiligingsmaatregelen toe, zoals certificaten en encryptie van de gegevens- uitwisseling.

Uiteraard is het aan u om te voorkomen dat derden in kunnen loggen op uw account. Wij adviseren u uw wachtwoord niet op te schrijven en niet op te slaan op uw PC. Daarnaast is het belangrijk dat uw e-mailadres, zoals bekend bij 777bingo.nl, juist en actueel is, zodat wij u direct van dienst kunnen zijn in geval van onregelmatigheden.

Financiële handelingen - opwaarderen speeltegoed

Het opwaarderen van speeltegoed is even veilig en snel als bijvoorbeeld het opwaarderen van beltegoed voor een mobiele telefoon. U belt, toetst uw spelcode in en verbreekt de ver- binding. Binnen enkele seconden verschijnt uw speeltegoed automatisch in het speel- scherm.

Naast het telefonisch opwaarderen van speeltegoed bieden wij ook betaling via de diverse mogelijkheden van internetbankieren aan.

Financiële handelingen - uitbetaling gewonnen prijzen

Gewonnen prijzen worden de volgende werkdag vóór 11.00 uur uitbetaald. Voor uitbetaling klikt u op de 'CASHIER'-button (optie 'UITBETALEN'), rechtsonder in het speelscherm. Ver- volgens kunt u uw bank- of girorekeningnummer invullen. Wij benadrukken dat het volstrekt veilig is om uw rekeningnummer te verstrekken voor het laten uitbetalen van uw geldprijs. Door strenge veiligheidsrichtlijnen van de banken kunnen uw bankgegevens zonder uw toestemming voor geen enkel ander doel gebruikt worden dan voor het ontvangen van geld. En dat is wel zo veilig!

Voor meer informatie over uitbetaling klikt u op de 'INFO'-button (optie 'UITBETALEN VAN TEGOED'), linksonder in het speelscherm.